Body en Mind Event met Mental Fit!

Afgelopen zaterdag 6 april 2019 hebben we in samenwerking met https://mentalfit.nu/ een prachtige dag mogen beleven op een mooie locatie van https://www.vita-compleet.nl/
We hebben allemaal een dag in het hier en nu gehad. Voor herhaling vatbaar!

Klaar voor de Roparun!Team 25 Limburg en Mental Fit hebben de handen in elkaar geslagen om een programma samen te stellen zodat u kennis kunt maken met oefeningen om mentaal fit te worden. Heeft u altijd al eens kennis willen maken met Mindfulness? Dan is dit uw kans om voor een kleine bijdrage van € 15,-,  die volledig ten goede komt aan de Roparun  te ervaren hoe dat gaat.

Mental Fit biedt therapie, coaching, begeleiding en training aan volwassenen met langdurige psychische of psychiatrische klachten, zoals depressie, angst, burn-out of stress.

Wij leren je omgaan met angst, verdriet, pijn, stress en onzekerheid, terwijl je tegelijkertijd ontdekt wat écht belangrijk voor je is.

Body en Mind Event 2019

Kennismaken met mindfulness ,energetische oefeningen en  mentale oefeningen.

We gaan op een verrassende manier aan de slag met bovengenoemde elementen. Het ervaren en beleven staat in deze body en mind event centraal. Kom meedoen en laat je verrassen!
Locatie: Vita Compleet Rozenhof 16 te Velden

Interesse in een event als dit? Stuur ons dan een mail en wij voorzien je van alle informatie.

stichtingteam25limburg@gmail.com 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.