Leon Hofmans

Mijn naam is Leon Hofmans (1965) en ik woon in Hout-Blerick

Ik ben al 24 jaar gelukkig getrouwd met Monique, ook deelnemer in ons team als loopster en samen hebben we 2 kinderen, Sanne (21) en Thom (19)

Ik ben werkzaam bij Hecker grondwerken in Venlo als chauffeur.

Mijn hobby’s zijn badmintonnen en ik ga er graag op uit met onze hond.

Ik vind het een hele uitdaging om met dit fantastische evenement mee te doen en op deze manier mijn steentje bij te dragen. Het wordt ook voor mij als chauffeur een klus om de lopers en fietsers goed te begeleiden. Samen kunnen we  ervoor zorgen dat we Rotterdam en een mooi bedrag voor het goede doel kunnen behalen.

                                                                                           

U kunt ook een donatie op mijn naam doen via onderstaande link:

Doneer