Regina Crienen

Mijn naam is Regina Crienen en ben 48 jaar  en woon in Hout- Blerick. Ik ben getrouwd met Stefan Crienen en samen met onze jongens Lars (22 jaar) en Niels (19 jaar) vormen we een goed team.

Ik ben al 28 jaar werkzaam in VieCuri Medisch Centrum waar de patiënt centraal staat. Het verlies van dierbaren in onoverkomelijk, terughalen kan niet meer, wel is het mogelijk om voor de mensen die vechten tegen deze ziekte nog iets te kunnen betekenen.

Had nooit gedacht ik zo’n passie zou krijgen voor het hardlopen.  Loop al sinds de eerste Venloop  (2006) de halve marathon, en heb al meerdere keren een hele marathon gelopen. Samen met mijn renmaatjes maak ik heel wat kilometers.

Dat ik mee mag doen aan de Roparun is voor mij meer dan alleen maar hardlopen. Had al ja gezegd terwijl de vraag nog niet helemaal gesteld was. De uniekheid van de Roparun maakt hem zo uitdagend om als loper deze strijd aan te gaan, een strijd overigens die in geen vergelijk staat met de strijd van de mensen waarvoor we graag het geld bij elkaar lopen. Het is het beleven van een avontuur samen met je hele team.

Help ons Team 25 door een bijdrage te leveren voor de mensen die het heel hard nodig hebben.

Dankjewel, liefs van mij.

U kunt ook een donatie op mijn naam doen via onderstaande link:

Doneer