Regina Crienen

Mijn naam is Regina Crienen en ben 48 jaar  en woon in Hout- Blerick. Ik ben getrouwd met Stef Crienen en samen met onze jongens Lars (22 jaar) en Niels (19 jaar) vormen we een goed team.

Ik ben al 28 jaar werkzaam in VieCuri Medisch Centrum waar de patiënt centraal staat. Het verlies van dierbaren in onoverkomelijk, terughalen kan niet meer, wel is het mogelijk om voor de mensen die vechten tegen deze ziekte nog iets te kunnen betekenen.

Had nooit gedacht dat ik zo’n passie zou krijgen voor het hardlopen.  Ik loop al sinds de eerste Venloop  (2006) de halve marathon, en heb al meerdere keren een hele marathon gelopen. Samen met mijn renmaatjes maak ik heel wat kilometers.

Dat ik mee mag doen aan de Roparun is voor mij meer dan alleen maar hardlopen. De uniekheid van de Roparun maakt hem zo uitdagend om als loper deze strijd aan te gaan, een strijd overigens die in geen vergelijking staat met de strijd van de mensen waarvoor we graag het geld bij elkaar lopen. Het is het beleven van een avontuur samen met je hele team.

Wil jij ons, Team 25, helpen door een bijdrage te leveren voor de mensen die het heel hard nodig hebben?

Dankjewel, liefs van mij.

U kunt ook een donatie op mijn naam doen via onderstaande link:

Doneer