Sponsoren

Sponsoren zijn onmisbaar voor ons team. Zonder hun steun zouden we ons doel niet kunnen bereiken. Daarom koesteren we onze sponsoren. Klik gerust eens op de links. Wat zou het mooi zijn om ook uw bedrijf op deze pagina te kunnen vermelden. Klik hier voor onze sponsorvoorwaarden.

Klik hier voor een verdere presentatie van onze sponsoren

U kunt hiervoor contact opnemen met:
Lucien Piket: Stichtingteam25limburg@gmail.com, tel. 06-41 90 36 19

Onze sponsoren in 2019 zijn:

Hoofdsponsor:

De Oolderhof  

Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dat betekent genieten en ontspannen, zonder zorgen. Elke gast krijgt van ons persoonlijke aandacht en uitstekende service.

Goud Sponsor:

Toekomstgroep

Met de bundeling van verschillende disciplines op het gebied van nieuwbouw, renovatie, planmatig onderhoud en 24 uurs service, is ToekomstGroep in staat om integrale en duurzame oplossingen voor uw huisvestingsvraagstuk te leveren op de lange en korte termijn.

De Limburger

Voor al het nieuws in uw regio.

Zilver-Sponsoren

Scania Venlo 

Scania Venlo, een van de werkplaatsen van Scania in Nederland. Goede, vriendelijke service en vakmanschap. Uw truck is bijons in goede handen voor elke beurt, reparatie, apk, tacho ijking etc. Tevens is Venlo een toll collect service partner. Service met een smile!

Stuurman Classic Cars

Stuurman Classic & Special Cars is vanaf 1996 een van de grootste bedrijven gespecialiseerd in de inkoop, verkoop, bemiddeling en reparatie van klassieke, exclusieve en aparte automobielen.

Vita Compleet Fysiotherapie

Praktijk voor fysiotherapie
Vestigingen in Velden, Oostrum en Arcen.

  Ewals Cargo Care 

Vandaag de dag creëert Ewals Cargo Care onconventionele logistieke oplossingen voor onze klanten en onze markt.

  Penders Voetzorg

Goede zorg voor voeten gaat wat ons betreft samen met aandacht voor persoonlijke wensen en behoeften van onze klanten.

Zicht Adviseurs 

De historie van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs, gaat terug tot in de 19e eeuw. Meer dan 115 jaar geleden werden in heel Nederland de eerste kleine assurantiekantoren opgericht. Deze kantoren zijn geworteld in de eigen regio en hebben oprechte betrokkenheid bij het wel en wee van hun klanten.

Verhoex Douaneservice

Verhoex Douane Service, onderdeel van Verhoex Companies, is uw neutrale douanevertegenwoordiger gevestigd te Venlo.

  Mental Fit

Alle therapeuten van Mental Fit hebben hun eigen specifieke deskundigheid en zijn zeer ervaren in het begeleiden van mensen. Voor Team 25 is een kennismakingsprogramma
samengesteld. programma Mental Fit

Smurfit Kappa

Brons sponsoren

Hazenberg Bouw

Hazenberg ontwikkelt, bouwt en transformeert. Creëert waarde voor nu en later. Hoe? We luisteren naar je wensen en vragen. Maken tijd om je uitdagingen te begrijpen. We sparren met je, doen suggesties en verrassen.

 Jos Bastiaens Verzekeringen

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten

Geraedts Ijzergieterij

Geraedts IJzergieterij b.v. vervaardigt gietstukken uit lamellair en nodulair gietijzer.

Boostenhof
P. Daemen Transport BV

Met de Temperature Controlled Logistics van P. Daemen BV vervoert u elk gekoeld en bevroren product in perfecte staat naar zijn eindbestemming.

Joey Parren Reclame 

Flexibelcreatief en persoonlijk, dat is wat je kan vinden bij Joey Parren Reclame. Het leveren van kwaliteit in binnen- en buitenreclame van groot tot klein, van ontwerp tot uitvoering. Denk aan uw voertuigen, stickers, gevels, borden, drukwerk en nog veel meer.

  Dailey Fresh Food 

Ingrediënten van de beste kwaliteit. Direct van het land of uit de zee. Puur natuur en vol van smaak. Vers is ook écht vers.

Carriere Uitzendbureau

Een nieuwe baan in de transport, logistiek, productie of techniek – Carrière helpt je vooruit. Of het nou om tijdelijk of vast werk gaat, jij bent de spil. Het draait om jou: dat jij groeit en stappen maakt. We heten niet voor niets Carrière.

  Wepa

Opgericht door de gebroeders Van Houtum in 1935, produceert het bedrijf al meer dan 80 jaar hygiënepapier in Swalmen.

Wiel meet again

Om alles onder controle te houden en de continuïteit van uw organisatie te waarborgen in deze snel veranderende wereld is het belangrijk om regelmatig uw business & financial control-processen te onderhouden.

  Hirsch Renovatie

Voor alle kleine en grote verbouwingen en aanpassingen of reparaties in uw huis kunt u terecht bij Hirsch Renovaties.
Of het nu gaat over het installeren van een kraan of een verbouwing. Wij maken voor u alle klussen in orde.

Lennaerts Autobedrijven 

Lennaerts Autobedrijven is officieel merkdealer voor de merken Alfa Romeo, Jeep, Fiat, Fiat Professional, Hyundai en Citroën. De verkoopadviseurs staan dagelijks voor u klaar voor goed advies met betrekking tot het kopen van een nieuwe of gebruikte personenauto of bedrijfswagen, financiering, leasing en verzekeringen.

Bugworks

BugWorks is een betrouwbare en kundige ict-dienstverlener voor het midden- en kleinbedrijf die gespecialiseerd maatwerk levert op het gebied van ict-infrastructuur en software.

DSVDSV is een wereldwijde leverancier van logistieke oplossingen. We hebben kantoren in meer dan 80 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten.
Garage De Bong

Dit autobedrijf is gevestigd in Baarlo en  voorzien van een moderne werkplaats, waar u terecht kunt voor al uw auto-onderhoud, reparaties en andere auto gerelateerde werkzaamheden.

Fysio Vitae
FysioVitae is gelegen in sportcentrum La Vita Sana te Blerick. Hierdoor kan FysioVitae gebruik maken van de ruime fitnesszalen die La Vita Sana rijk is.
Rock Wool

ROCKWOOL is een internationaal bedrijf dat zijn basis heeft in Denemarken. Het is de grootste producent van steenwol isolatiemateriaal ter wereld.

Conny’s Zorg
Invidia Signs

U kunt bij Invidia Signs terecht voor autobelettering, raam- of gevelbelettering, bedrukte kleding, tuinborden, bewegwijzering, reclameborden of bedrukte geschenken. Tevens verzorgen wij drukwerk zoals posters, flyers, banners of reclamedrukwerk.

Donateurs

schreurslogo
Vers- en vleesboerderij Schreurs
Toon Hermans Huis Roermond

 info@janpeetenrijwielhandel.nl

Jan Peeten Rijwielhandel
  Herman Vaessen Hoveniers 
Keunen Huys Grondwerken
Brasserie in de Witte Dame
De Kaasboer met de Rode Pet
Toon Hermans Huis Venlo
  Willemse Bouwconsult

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.